Siebe Schrijvers wil zich bewijzen, maar... : "Zeker geen revanchegevoelens tegenover Genk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Siebe Schrijvers wil zich bewijzen, maar... : "Zeker geen revanchegevoelens tegenover Genk"
Foto: © photonews

Woensdag ontvangt Waasland-Beveren thuis KRC Genk voor de achtste finales van de Croky Cup. Voor één persoon zal het alvast een zeer speciale wedstrijd worden, want Siebe Schrijvers speelt tegen de club door wie hij verhuurd wordt.

Siebe Schrijvers is één van de lichtpunten bij Waasland-Beveren dit seizoen. Hij hoopt zich te bewijzen tegen Genk. "Ik kijk er naar uit. Voor mij is het natuurlijk een speciale match", opent Schrijvers bij Voetbalkrant.com. "Ik heb elf jaar bij Genk gevoetbald. Elke wedstrijd die je speelt, is belangrijk. Maar dat is bij deze zeker het geval."

Eind juni werd besloten om de 20-jarige aanvaller opnieuw op de Freethiel te stallen. "Ik heb zeker geen revanchegevoelens tegenover Genk. Ik heb die keuze samen met hen gemaakt. We stonden beiden achter die keuze. Maar ik wil me natuurlijk wel bewijzen", aldus Schrijvers.

"Wat ik zal doen als ik scoor? Dat zal afhankelijk zijn van de score. Als ik in de 90e minuut de 1-0 maak, zal het moeilijk zijn om mijn emoties onder controle te houden. Maar ik denk wel dat de Genk-fans dat zullen begrijpen. Er is wederzijds respect, maar ze weten dat ik op dit moment een speler van Waasland-Beveren ben."

"Als ik in de 90e minuut de 1-0 maak, zal het moeilijk zijn om mijn emoties onder controle te houden"

"Ik heb niet zoveel contact meer met Genk. Ze sturen af en toe een bericht als we gewonnen hebben. Pierre Denier stuurde mij na de gewonnen wedstrijd tegen Anderlecht dat hij het een fantastische match vond van Waasland-Beveren", zegt de aanvaller.

De Waaslanders tellen slechts vier punten meer dan hekkensluiters Westerlo en STVV. Komt de beker op de tweede plaats? "De competitie is belangrijk, maar in de beker kan alles gebeuren. Ik denk dat iedereen dat beseft. We gaan ons zeker niet laten doen. We willen zo ver mogelijk geraken", besluit Schrijvers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties