VIDEO: Barcelona waarschuwt Real met compilatievideo van Messi's exploten in 'El Clásico'

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
VIDEO: Barcelona waarschuwt Real met compilatievideo van Messi's exploten in 'El Clásico'
Foto: © Photonews

Zaterdag is het weer zover. Dan nemen FC Barcelona en Real Madrid het in Camp Nou tegen elkaar op in 'El Clásico'. De Catalanen rekenen op Lionel Messi en dagen de aartsrivaal uit Madrid nog wat uit met een compilatievideo.

Deze week spelen Barcelona en Real Madrid nog in de Copa del Rey. Maar de duels tegen respectievelijk Hércules en Cultural Leonesa staan volledig in de schaduw van de clash van zaterdag. Real kan bij een zege in Barcelona de voorsprong op de aarstrivaal uitdiepen tot negen (!) punten. Barça wil graag wat punten afknabbelen van die riante voorsprong van de Koninklijke.

De trots van Catalonië rekent ook zaterdag op Lionel Messi om het verschil te maken tegen de eeuwige rivaal. De Argentijn is de topschutter aller tijden in 'El Clásico'. De 29-jarige Messi trof al 21 keer raak tegen Real Madrid, waarvan negen keer in Camp Nou. Barcelona goot alle thuisdoelpunten van 'de Vlo' in een heerlijke compilatievideo. De verdedigers van Real zijn, voor zover dat nog nodig was, alvast gewaarschuwd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties