Deze spelers zijn dit seizoen ineens verrezen uit de dood
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties

Vijf spelers in Europa die een opvallende comeback maakten

Deze spelers zijn dit seizoen ineens verrezen uit de dood
Foto: © photonews

Spelers die de voorbije jaren bij de top gerekend werden maar dan stilletjes uitdoofden, het zijn er heel wat. Gelukkig zijn er ook spelers die uit hun dal konden kruipen.

Yaya Toure

Sinds de aankomst van Pep Guardiola deze zomer was de Ivoriaan uit de gratie gevallen. Nochtans een heel dominante speler, maar hij zat niet in de plannen voor dit seizoen. Dat was tot hij tegen Crystal Palace (2-1) zijn eerste speelminuten kreeg en eigenhandig de match won met twee doelpunten.

Pedro

We nemen het niemand kwalijk die dacht dat de Spanjaard vertrokken was bij Chelsea. Toegegeven, de hele ploeg van The Blues had vorig jaar een rotseizoen. Maar dit jaar is hij een vaste pion naast Hazard in het succesvolle 3-4-3-systeem onder Conte.

Radamel Falcao

Eén van de beste spitsen ter wereld genoemd bij Atlético, maar hij trok zich daar weinig van aan en koos voor het geld in Monaco. Daar viel de doelpuntenmachine compleet stil, ook bij uitleenbeurten aan Manchester United en Chelsea lukte het maar niet. Dit seizoen heeft hij echter een groot aandeel in de productie van AS Monaco, de best scorende ploeg in heel Europa.

Mario Balotelli

Hij kon niets meer goed doen bij Man City, en in Milaan werd het ook al niets. Het talent van de 26-jarige leek verspild te worden, maar bij Nice heeft de bad boy van het voetbal nu al zeven goals uit negen matchen.

Francis Coquelin

De Fransman is nu een rots voor de verdediging bij Arsenal, maar dat heeft er lang anders uitgezien. In december 2014 werd hij uitgeleend aan tweedeklasser Charlton Athletic, er leek nog weinig succes van te komen.En dan kwam hij op uit het niets, mede dankzij de vele blessures bij The Gunners. Laten we hopen voor hem dat hij zelf ook blessurevrij mag blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties