Dequevy twijfelt aan zichzelf: "Toch een dreun gekregen"

Redactie
| 13 reacties
Dequevy twijfelt aan zichzelf: "Toch een dreun gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp bleef gisteren op een 1-1-gelijkspel steken tegen Tubeke. Nochtans had The Great Old een paar kansen om het laken naar zich toe te trekken. Onder meer vanop elf meter, maar daar faalde Joeri Dequevy.

De spelers van Tubeke probeerden Dequevy van de wijs te brengen en dat leek gelukt, maar de protagonist zelf wou het daar niet op steken. "Ik ben oud genoeg om die penalty gewoon binnen te trappen", zei hij achteraf. "Of ik de volgende nog ga nemen? Ik weet het niet, want dit heeft me toch een kleine dreun gegeven. We moeten sowieso gaan winnen in Lommel nu en thuis tegen Roeselare spelen we dan dé wedstrijd."

En dan was er nog Bjorn Vleminckx, die de bal tegen de onderkant van de lat schoot. "Het was de hele wedstrijd net niet", aldus Vleminckx. "Alleen al in de eerste helft hadden we drie of vier keer kunnen scoren, maar je hebt van die dagen dat de bal er niet in wil. Toch is dit een prestatie die we kunnen meepakken naar volgende week. Onze mentaliteit was goed en we hebben echt gevochten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties