Heeft Kristinsson een type... Kristinsson in zijn ploeg bij Lokeren? De coach geeft zelf het antwoord

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Heeft Kristinsson een type... Kristinsson in zijn ploeg bij Lokeren? De coach geeft zelf het antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren is een nieuwe weg ingeslagen onder trainer Runar Kristinsson. De IJslandse oefenmeester stelt dezer dagen alles in het werk om zijn ploeg naar zijn hand te zetten. Maar... Heeft Lokeren wel een goede spelverdeler, een type... Kristinsson?

“Steve (De Ridder, nvdr.) is een goede speler. Een goede spelverdeler ook. Hij deed goede ervaringen op in het buitenland en kan absoluut op de 10 spelen”, zegt Kristinsson in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Toch speelde De Ridder de voorbije weken niet altijd centraal. “We zijn momenteel nog een beetje op zoek naar Steve zijn beste positie in deze ploeg. Hij speelde ook al op links, iets wat hij ook kan.”

Terki

Terki

Aangezien Ayanda Patosi niet voldoende als een prof leeft, heeft Kristinsson verder weinig opties op de positie van spelmaker. “Terki kan er ook spelen. Ik vind hem een goede speler, maar hij komt natuurlijk wel van derde klasse. Hij moet nog zaken bijleren en nog stappen zetten. Al heeft hij zeker en vast al veel progressie geboekt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties