Club Brugge op zoek naar versterking: op deze positie moet er zeker iets bij

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Club Brugge op zoek naar versterking: op deze positie moet er zeker iets bij
Foto: © Photonews

Vincent Mannaert weet wat hem te doen staat. Michel Preud'homme wil zijn huidige kern graag versterken met (een) onmiddellijk inzetbare aanwinst(en) en Mannaert speurt dezer dagen dan ook naar versterking.

Club Brugge zal de komende weken op zoek gaan naar verschillende profielen, maar op één positie in het bijzonder is er zeker en vast versterking welkom: die van vleugelaanvaller. Anthony Limbombe staat zes weken aan de kant met een pubalgie en zo wordt de spoeling wel erg dun.

Felipe Gedoz en Nikola Storm hebben aangegeven dat ze, met het oog op meer speelminuten, op zoek willen gaan naar een nieuwe club. Lior Refaelov is nog niet helemaal de oude en José Izquierdo lag al meermaals in de lappenmand. Kortom een extra vleugelspeler die meteen inzetbaar is, is meer dan welkom.

Een type Carcela, al wordt dat niet simpel

Vorige zomer had Club Brugge al Mehdi Carcela op het oog, maar die koos in extremis alsnog voor het Spaanse Granada. Een streep door de rekening van Michel Preud’homme, die de ex-speler van Standard maar wat graag had zien komen.

Het is naar een type-Carcela dat blauw-zwart nu weer op zoek zal gaan. Een polyvalente aanvallende middenvelder, die bij voorkeur links en rechts uit de voeten kan. Niet te jong, niet te oud, maar wel iemand met genoeg ervaring en maturiteit om er onmiddellijk te staan. Geen simpel vraagstuk, maar wel een dat ze in Brugge moeten kunnen oplossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties