OFFICIEEL: Steven Defour krijgt bij Burnley concurrentie van Engelse 'Bad Boy'

Koen Frans
Koen Frans
| 16 reacties
OFFICIEEL: Steven Defour krijgt bij Burnley concurrentie van Engelse 'Bad Boy'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat al een tijdje in de lucht hing, werd vandaag bevestigd. Steven Defour krijgt bij Burnley concurrentie van Joey Barton. Het 34-jarige enfant terrible van het Engelse voetbal zat zonder club nadat zijn contract bij het Schotse Rangers was ontbonden.

Joey Barton haalde de voorbije jaren vaak de tabloids, maar dat was maar zelden voor zijn sportieve prestaties. De 34-jarige bad boy speelde in de Premier League bij Man City, Newcastle, QPR en Burnley. Na een mislukte passage bij het Schotse Rangers FC keert hij nu dus terug naar zijn laatste Engelse club Burnley, waar hij een contract tot het einde van het seizoen heeft ondertekend.

Daar zal Barton de concurrentie moeten aangaan met Rode Duivel Steven Defour. Maar de 'nieuwkomer' kan tot januari niet spelen omdat de Schotse bond hem nog moet vrijgeven. Daarnaast heeft hij nog een schorsing voor gokpraktijken achter zijn naam staan die hem nog minstens één duel aan de kant houdt. Dat betekent dat Barton op 7 januari tegen Sunderland pas zijn wederoptreden kan maken in het elftal van Sean Dyche.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties