Reactie "Vormer Gouden Schoen, olé, olé" zingen fans, maar Preud'homme ziet nog een andere grote kanshebber bij Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Eupen
| 118 reacties
"Vormer Gouden Schoen, olé, olé" zingen fans, maar Preud'homme ziet nog een andere grote kanshebber bij Club Brugge
Foto: © Photonews

De supporters van Club Brugge zullen zich de trip naar Eupen nog lang heugen. Met meer dan 1.000 waren ze aanwezig in het Kehrwegstadion. Dat ze zich amuseerden, was wel duidelijk.

Heel wat gezangen passeerden de revue, maar één van de liedjes die het luidst weerklonk, was dat voor Ruud Vormer. “Vormer Gouden Schoen, olé, olé”, scandeerden de meegereisde Brugse fans. Niet voor het eerst dit seizoen overigens en het was ook Michel Preud’homme niet ontgaan.

“Of ik het eens ben met de fans die zeggen dat Vormer de Gouden Schoen moet krijgen? Ja. Ik ben akkoord met de mensen die zeggen dat Vormer de trofee verdient, maar ik ben het ook eens met de mensen die zeggen dat Izquierdo moet winnen.”

"Ik zal de statistieken eens grondig doornemen..." (lacht)

Michel Preud'homme

Maar er kan er kan er natuurlijk maar eentje winnen... “Als ik mijn formulier moet invullen en iemand op de eerste plaats moet zetten, zal ik de knoop doorhakken. Ik zal alle statistieken eens grondig doornemen alvorens een definitieve beslissing te nemen”, kon er bij de trainer van Club Brugge nog een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties