Reactie Vormer is eerlijk na nipte zege van Club Brugge: "Het was een slechte wedstrijd"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 3 reacties
Vormer is eerlijk na nipte zege van Club Brugge: "Het was een slechte wedstrijd"
Foto: © Photonews

Club Brugge moest maandagavond nog vol aan de bak om zijn laatste wedstrijd van 2016 tot een goed einde te brengen. Uiteindelijk nam blauw-zwart in de tweede helft de maat van Moeskroen. Na de match was Ruud Vormer wel zo eerlijk om te zeggen waar het op stond.

“Het was een slechte wedstrijd”, viel de Nederlander meteen met de deur in huis. “We creëerden best nog veel kansen in de eerste helft, maar leden veel te vaak balverlies en gaven te veel slechte passes. Ook ikzelf, hoor.”

Club was duidelijk de betere ploeg, maar toch kwam het ook goed weg. “Voor aanvang van deze match dachten we snel de 1-0 en 2-0 te maken, maar het liep even anders. In de tweede helft schoot Moeskroen ook tegen de lat. Stel je voor dat die bal binnen ging… Jeetjemina! Begin er dan maar eens aan om de achterstand op te halen.”

"Thuis moeten we altijd winnen"

Gelukkig voor blauw-zwart ging de bezoekende doelman Delac in de fout en bezorgde Jelle Vossen zijn ploeg niet veel later de overwinning. “Of we bezig waren met het feit dat Anderlecht eerder op de avond over ons sprong? Neen. Thuis moeten we altijd winnen”, knipoogde Vormer nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties