Reactie VIDEO: Vanhaezebrouck was érg tevreden na zege tegen Club: "Met nieuwkomers tegen, zo las ik toch, geoliede machine"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 55 reacties
VIDEO: Vanhaezebrouck was érg tevreden na zege tegen Club: "Met nieuwkomers tegen, zo las ik toch, geoliede machine"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck nam een risico door maar liefst zeven wijzigingen door te voeren bij AA Gent. Toch klikte het wonderwel in elkaar, de oefenmeester was dan ook terecht trots.

"We stelden iemand op die net terug was van Afrika (Coulibaly, nvdr.) én iemand die uit een blessure van meer dan een maand kwam (Neto, nvdr.). Dat is een risico tegen een team dat werkt als een machine, zegt men", opende Vanhaezebrouck.

"Club speelt met heel veel mensen die elkaar al lang kennen. Ik heb dan ook ongelooflijk veel respect voor de spelers die dit realiseerden", ging Vanhaezebrouck door. Al nam Gent pas na de rust het middenveld écht in handen.

De acties van Kubo, Kalu en Simon maakten het verschil

"Ik wil niets afdoen aan de prestatie van Birger Verstraete, maar met de inbreng van Esiti liep het beter. Ook Neto, die het voor de rust moeilijk had, groeide daardoor in de wedstrijd." Voorin kon Vanhaezebrouck rekenen op vier sterke aanvallende spelers.

"De acties van Kubo, Kalu en Simon maakten het verschil. Maar de anderen deden het ook uitstekend. De hele match toonden ze mentaliteit en karakter. Een beetje zoals Club wanneer het ons enkele keren versloeg. Al hadden zij nooit zoveel balbezit." Bekijk hieronder de volledige reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties