Druk eraf? Essevee heeft nog ambitie: "Iedereen zei 'Wow Mechelen', maar wij staan mooi bovenaan"

Druk eraf? Essevee heeft nog ambitie: "Iedereen zei 'Wow Mechelen', maar wij staan mooi bovenaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is nu al zeker van Europees voetbal door de winst in de Beker van België. De druk is er dus af, nog voor play-off 1 moet beginnen. Wordt het een drafje naar het einde van het seizoen, of een echt boerenjaar met nog vele hoogtepunten? De spelers leggen het uit.

“Ons seizoen is met de bekerwinst natuurlijk al geslaagd, maar we willen ook in play-off 1 ons niet belachelijk laten maken”, geeft Onur Kaya aan. “Alles blijft mogelijk, al zijn en blijven Anderlecht en Club Brugge de absolute favorieten.”

“Vanaf nu is alles bonus, we kunnen scherprechter proberen te zijn. De bekerwinst kan een boost geven”, beseft Sammy Bossut. “We zijn knap derde geworden in de reguliere competitie én hebben de beker gewonnen. Maar ze praten er weinig over. Het was vaak van ‘wow, KV Mechelen’, maar wij staan er toch ook maar opnieuw mooi bij bovenaan.”

En ook Timothy Derijck blikt hoopvol vooruit: “We moeten de Beker koesteren, maar we kijken ook nog uit naar play-off 1. We weten waar we nu staan en zijn blij met Europees voetbal, maar in de play-offs willen we geen gezichtsverlies lijden. We krijgen nog tien mooi wedstrijden om ons te laten zien.”

“We hebben met ons voetbal getoond dat Anderlecht in november de mindere was van ons. We hebben van niemand schrik en hebben nog wat marge. De Beker zorgt voor Europees voetbal, nu zien we wel wat we nog kunnen mee rapen”, heeft ook Soualiho Meïté nog ambities.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties