Anderlecht, Club Brugge en Gent willen hem, maar... "Ze mogen het vergeten"

Anderlecht, Club Brugge en Gent willen hem, maar... "Ze mogen het vergeten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinho Vanheusden werd deze week aan verschillende Belgische clubs gekoppeld voor volgend seizoen. Anderlecht, Club Brugge en AA Gent zouden hem allemaal in het oog houden in verband met een uitleenbeurt van Inter. "Geen sprake van", zegt vader Johan Vanheusden.

Vanheusden senior is niet van plan zijn zoon weg te halen uit Milaan. "Nee, zeker niet. Er is zelfs geen sprake van. Die clubs mogen best hopen enzovoort, maar Zinho gaat blijven waar hij is", vertelt hij aan Voetbalkrant.com.

De 17-jarige verdediger is bij Inter bezig aan een doorgedreven opleiding en zijn ouders willen hem dat zien volhouden tot het einde. "Zinho heeft hierna nog een contract van twee jaar en hij doet het daar goed. Als er geïnteresseerde clubs gaan aankloppen bij Inter zullen ze hetzelfde horen: njet!"

Hij heeft gewoon gezegd dat hij alle opties open houdt

Zelf kreeg Johan niets te horen van de voorgenoemde clubs. "Zinho leert nog altijd bij in Italië. We hebben hem vier jaar gegeven om daar door te breken en hij zit nog maar in zijn tweede jaar. Inter is heel tevreden over hem. Moest Inter binnen twee jaar zeggen dat ze zijn contract niet verlengen, dan zien we wel."

De woorden van zijn zoon werden ook verdraaid. "Na de match met de nationale U19 had hij geantwoord op een vraag: 'Zou je het zien zitten om terug te keren na je contract bij Inter?' Hij heeft gewoon gezegd dat alles mogelijk is en dat hij alle opties open houdt. En daar maakten ze dit van. Wel leuk om te volgen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties