Ex-doelman Rode Duivels lovend over revelatie AA Gent: "Hij komt er wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Ex-doelman Rode Duivels lovend over revelatie AA Gent: "Hij komt er wel"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Lovre Kalinic kende al mindere momenten, bijvoorbeeld tegen Eupen, maar toonde vooral zijn kwaliteiten. Vooral tegen Club Brugge was hij vorig weekend outstanding. We vroegen naar de mening van een voormalige Rode Duivel.

Maar liefst acht caps verzamelde Ronny Gaspercic tussen 1998 en 2001 bij de nationale ploeg. Hij is dus uitstekend geplaatst om de Kroaat van Gent in te schatten. "Hij had misschien wat ongelukkige momenten, maar ik vind dat er muziek in zit", aldus Gaspercic in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Het is een doelman met kwaliteiten, ik hoor dat hij ook in Kroatië al een hele goeie naam had. Terecht, als ik hem hier bezig zie. Ik geloof echt in die gast, hij gaat zich bewijzen", gaat Gaspercic verder. Net als Kalinic kwam hij ook vaak en graag uit.

Ik kan me niet voorstellen dat hij het niet gaat maken, ik geloof in die gast -

Ronny Gaspercic

"Eens je ermee weg bent, kan je dat. Je neemt altijd wel een risico, maar geeft ook rust aan de verdediging. Uiteindelijk is dat belangrijker dan het risico dat je neemt. In België krijg je de gelegenheid om dat te doen, als het sneller gaat, wordt het moeilijker", weet de doelman die nog in Spanje keepte.

En dat foutje tegen Eupen, is een accident de parcours. "Hij zal zich bewijzen met vallen en opstaan, zoals iedereen. Ik kan me niet indenken dat hij het niet gaat maken. Kijk naar Donnarumma. Die liet onlangs ook een bal over zijn voet in doel gaan. Dat is toch hét talent in Italië. Het overkomt iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties