Verhulst was nog de held bij Lokeren: "Ik weet niet hoe ik die eruit hield"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 4 reacties

Davino Verhulst hield aan het eind nog een punt in Lokeren

Verhulst was nog de held bij Lokeren: "Ik weet niet hoe ik die eruit hield"
Foto: © photonews

Lokeren tegen Kortrijk was lange tijd een heel saai kijkstuk, mede dankzij Lokeren-doelman Davino Verhulst. Hij moest aan het einde nog een gemaakte (own-)goal uit zijn netten houden.

"Dat ik in de eerste helft weinig werk had? Ik moest heel vaak uitkomen op ballen in de rug. Dat is soms belangrijker dan een redding", zette Verhulst de puntjes op de 'i'. Zijn redding was echt broodnodig én spectaculair.

"Die bal week af op Koen Persoons zijn been. Hoe ik het gedaan heb, weet ik niet, maar ik haalde die bal er tegenvoets nog uit. Ik ben blij dat ik hem had en zo nog voor een punt kon zorgen." Een hoogstaande wedstrijd was het niet.

Verlof genoeg na onze carrière

"Er zat heel weinig in en er waren ook geen open kansen, maar dat is niet nieuw. We zijn dat al een heel jaar aan het zoeken." Met de één op zes lijkt het over en out. "Ja, we moeten niet van de daken schreeuwen dat we de groep gaan winnen, maar ik wil toch zoveel mogelijk punten pakken. Zo zit ik in elkaar."

Hij snakt niet naar het verlof. "Voor mij mag het zo lang mogelijk duren. Zeker nu ik opnieuw in het team sta. We hebben verlof genoeg na onze carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws