Bij Oostende wordt er eentje ongeduldig: "Ontgoocheld? Een beetje"
Redactie
| 2 reacties

David Rozehnal wacht nog steeds op zijn contractverlenging

Bij Oostende wordt er eentje ongeduldig: "Ontgoocheld? Een beetje"
Foto: © Photonews

Het is niet allemaal peis en vree bij KV Oostende. Bij de kustjongens loopt er eentje rond die al een hele tijd wacht op een contractverlenging, maar het blijft maar duren. En David Rozehnal wordt een beetje ongeduldig.

KV Oostende heeft een optie in zijn contract laten opnemen die ze nog kunnen - en beloofden te - lichten, maar Rozehnal wacht nog altijd. "Normaal zouden we na de bekerfinale spreken, maar ik heb van de club niets meer gehoord. Ontgoocheld? Een beetje wel, maar wat kan ik eraan doen? De club kan de optie voor een extra seizoen lichten, ik heb daarin weinig te zeggen. Ik wacht", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

De 36-jarige verdediger wil er heel graag nog een jaartje aan toevoegen. Maar omdat Oostende nog niet zeker is van Europees voetbal kijken ze de kat uit de boom. "Of ik wil blijven? Héél graag. Zou dat niet voor iedereen de beste oplossing zijn, na twee goede seizoenen zonder blessures? Ik weet niet wat ik nog méér kan doen."

Ik wil nog niet stoppen

"Vooral omdat ik me nog goed voel. Als ik nieuwe jongens zie toekomen, dan krijg ik extra energie om ze uit het team te houden. Hier kunnen blijven, zou ideaal zijn. Voor mij en, denk ik, voor de club. Maar als het niet kan, dan moet ik een andere club zoeken. Ik wil niet dat mijn carrière nu al stopt. En: nog een extra seizoen zou me de tijd geven om rustig na te denken over het leven na het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws