Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties

Uiteraard heel wat jongens van paarswit in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!

We kregen heel wat interessante wedstrijden te zien dit weekend. Er was de absolute vernedering van Moeskroen door Genk, maar ook en vooral de zege van Anderlecht tegen Club Brugge. Genoeg inspiratie voor ons Team van de Week.

Doel

Helemaal achterin vinden we al een doelman met paarswit bloed. Proto staat dezer dagen tussen de palen bij Oostende, maar hij hielp zijn ex-club meer dan een handje door uit te pakken met enkele geweldige saves. Dat Gent op een gelijkspel gehouden werd, was vooral aan hem te danken.

Verdediging

Aan de overkant was het vooral aan Mitrovic te danken dat de Gentse verdediging de Oostendse aanvallers te baas bleef. Nu is het intussen tijd om een paarswit blik open te trekken. Te beginnen met Kara en Obradovic. Die eerste stak zowat iedereen van Club Brugge die iets of wat wou dreigen in zijn achterzak, de laatste verbrodde de dag van Ricardo van Rhijn vakkundig.

Middenveld

Op het middenveld gaan we gewoon verder. De hele driehoek van Anderlecht was immers hors catégorie. Of het nu Tielemans was met zijn verrukkelijke spelverdeling, Trebel met zijn onuitputtelijke werkkracht of Dendoncker, die naast zijn normale werk nu ook nog het doel weet te vinden.

Wat een wedstrijd van de drie van paarswit, maar ook ene Massengo van Union mag terugkijken op een uitstekende prestatie. Dankzij de zege bij Sint-Truiden staat Union nog steeds aan kop.

Aanval

Voorin kiezen we voor twee jongens die samen maar liefst vijf doelpunten scoorden in Genk-Moeskroen. De Limburgers veegden echt de vloer aan met de troepen van Mircea Rednic. 6-0 werd het, grotendeels dankzij Naranjo en Trossard. Nog in goeie doen was Aleksandar Boljevic van Waasland-Beveren. Hij maakte samen met zijn maats een einde aan de reeks nederlagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties