Kommer en kwel op het Gentse middenveld: dit zijn de opties van Hein

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Kommer en kwel op het Gentse middenveld: dit zijn de opties van Hein
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck won nog nooit op Waregem en ook nu lijkt dat niet van een leien dakje te gaan. Voor de clash van dinsdagavond zit de oefenmeester immers met problemen op het middenveld.

De afwezigen stapelen zich immers op. Renato Neto zit in de laatste rechte lijn van de revalidatie na zijn knieoperatie, maar Zulte Waregem komt nog te vroeg voor de Braziliaan van AA Gent. Esiti is geschorst na zijn derde gele kaart in deze play-offs.

Bovendien zijn Brecht Dejaegere en Danijel Milicevic twijfelachtig. Dejaegere ging vrijdagavond door zijn enkel op het kunstgras naast het veld van de Ghelamco Arena. Zonder Dejaegere, Esiti en Neto mag je een kruis maken over het Gentse middenveld wat duelkracht betreft.

Captain to the rescue?

Rob Schoofs en Birger Verstraete werden klaarblijkelijk reeds gewogen én te licht bevonden. Vanhaezebrouck heeft echter nog een andere optie om toch wat recuperatievermogen aan zijn centrale as toe te voegen.

Nana Asare viel immers al in op die positie en speelde bij Utrecht ook al op het middenveld. De kapitein heeft de flexibiliteit om er te spelen én de ervaring om zijn prestaties er niet teveel onder te laten lijden. Met eventueel Simon of Saief op de linkervleugel, kan zijn verlies opgevangen worden.

Selectie Gent

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties