Boucaut geeft nu zelf - heel opvallende - verklaring voor blunder: "Ik stond te dichtbij"

Redactie
| 19 reacties
Boucaut geeft nu zelf - heel opvallende - verklaring voor blunder: "Ik stond te dichtbij"
Foto: © Photonews

Alexandre Boucaut mag geen wedstrijden meer fluiten in play-off 1, dat besliste scheidsrechtersbaas Johan Verbist nadat hij twee keer de mist inging in twee opeenvolgende wedstrijden. Vooral de fase waarin Dalsgaard niet uitgesloten werd, lag zwaar op de maag. Maar Boucaut heeft een verklaring...

Vreemd genoeg had hij zelf officieel het nieuws nog niet vernomen toen Sudpresse hem contacteerde. "Natuurlijk vind ik dit geen leuk nieuws, want de intensiteit tussen wedstrijden in Play-off 1 en Play-off 2 is toch niet dezelfde. Ik heb het nieuws via vrienden en collega’s moeten vernemen. Dat vind ik bizar. Deze beslissing vindt sowieso zijn grond in de druk die nu op Play-off 1 ligt", aldus Boucaut.

Boucaut verklaarde ook zijn fouten. "Ik had een beetje pech bij die niet gefloten penalty op Teodorczyk. Ik stond goed gepositioneerd maar zag de klap die Penneteau uitdeelde aan Teodorczyk niet, omdat die de bal al had doorgekopt. Die fase met Dalsgaard is helemaal mijn schuld. Ik stond te... dicht bij de actie. Als je er met je neus opstaat, zie je het geheel soms minder goed. Dat klinkt misschien raar, maar zo is het wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties