Uw mening telt: wie wordt kampioen?

Uw mening telt: wie wordt kampioen?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We zijn zes speeldagen ver in play-off 1 en de eerste conclusies zijn alvast getrokken. Na speeldag 5 was er wat meer twijfel omtrent de titelambities van Anderlecht, is dat nu weer veranderd?

Anderlecht heeft nog steeds maar vijf punten voorsprong op AA Gent meer, maar Club Brugge is teruggekomen tot op vier punten in de stand.

Het gelijkspel Gent - Anderlecht lijkt vooral een goede zaak te zijn geweest voor Anderlecht, want met nog vier speeldagen voor de boeg houden ze de Buffalo's voorlopig af.

Anderlecht 42*
Club Brugge 38*
AA Gent 37
Charleroi 33*
Oostende 31
Zulte Waregem 29

Voor de play-offs begonnen gaf u in onze eerste barometer het voordeel nog aan ... Club Brugge. Na speeldag 1 schoof dat helemaal op naar Anderlecht, terwijl Gent na elke speeldag iets meer lijkt aan fans te winnen. Na speeldag 4 dacht al meer dan 80% onder jullie dat paars-wit kampioen zou worden, na speeldag 5 waren die kansen plots zwaar gezakt. En nu?

Vóór de play-offs

Na speeldag 1:

Na speeldag 2:

Na speeldag 3:

Na speeldag 4:

Na speeldag 5:

Wie wordt kampioen? Dat is de vraag die we deze week alvast aan jullie stellen. En u kan naar hartelust kiezen tussen de zes teams die nog steeds aanspraak kunnen maken op de titel.

Wie wordt kampioen?

66%
31%
2%
0%
2%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties