Ziet De Sutter het nog zitten? "Genk is sterk, maar wij ook"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Ziet De Sutter het nog zitten? "Genk is sterk, maar wij ook"

Tom De Sutter zit met Lokeren in een ferme revival, het begint te draaien bij de Waaslanders en de spits zelf zit al aan vier goals in evenveel wedstrijden.

Lokeren wil er duidelijk nog iets van maken, in deze play-offs. Maar wat is het doel precies? “Ik zeg niet dat we Genk gaan pakken, maar als we goeie resultaten kunnen blijven halen, kunnen we de zomer in met een goed gevoel", aldus Tom De Sutter.

“Dan kom je na de zomerstop niet terug met het gevoel van: ‘het móét er hier echt op zijn dit jaar.’ Het is beter om op een goeie manier het verlof in te gaan dan op een andere.” En Genk, dromen ze daar nog van? “Je moet er altijd proberen voor gaan, maar Genk is heel sterk en gaat niet veel punten laten liggen.”

Mijn ploegmaats weten nu ook dat ze binnengaan

-Tom De Sutter

Toch tankte Lokeren vertrouwen. “We wonnen met 4-1 van Eupen, dat is toch een goeie ploeg die Genk op een gelijkspel kon houden. Dat moet ook iets waard zijn.” Bovendien begint de ploeg beter te draaien. “Dat voel je. Ik krijg ook meer voorzetten, als spits kan je er meer op inspelen. Ze weten nu ook dat ze binnengaan.”

En of ze binnengaan. "Vier goals in de laatste vier wedstrijden, dat is geen slecht gemiddelde. Maar het gaat me vooral over de overwinningen. Ik vond het heel spijtig dat we op Moeskroen gelijk speelden. Als je 1-2 voorstaat, moet je winnen én kan je wat meer vooruit kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties