Standard-coach op alle vlakken zwaar ontgoocheld: "Een absolute non-match, ik snap de opstanden en dit heb ik nog nooit gezien"

Diederik Geypen Jordan Horwood
Diederik Geypen en Jordan Horwood
| 18 reacties
Standard-coach op alle vlakken zwaar ontgoocheld: "Een absolute non-match, ik snap de opstanden en dit heb ik nog nooit gezien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was zaterdagavond terug naar af met Standard. Na de zege van vorige week tegen Union Saint-Gilloise speelden de Rouches bij buur Sint-Truiden (1-0) opnieuw niets klaar.

"Waarom we zo'n slechte match speelden? Een goeie vraag, want ik weet het niet", foeterde coach José Jeunechamps na afloop. "Ik besloot dezelfde ploeg te laten staan als vorige week, op de zieke Sa na. Ook onze voorbereiding verliep prima, al merkte ik wel dat in het tweede deel van de week de concentratie zakte toen we op kunstgras gingen trainen."

"Onze opwarming begon nog goed, maar vanaf de aftrap voelde ik dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. Op alle vlakken schoten we te kort. Er was geen spelvreugde en we waren niet klaar om te concurreren met Sint-Truiden. We speenden een non-match."

Dit past niet bij Standard

José Jeunechamps

De mentaliteit liet het bij de Luikenaars dus weer afweten. "Of ik een positief punt onthou? Neen, ik zie er geen. Dit ben ik nog nooit tegengekomen. Het is geen moeilijke kleedkamer in de zin dat er geen geruzie is of een slechte teamspirit. Maar dit past niet bij Standard. Ik begrijp de opstand van de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties