Ontgoocheling bij 'Malinwa': "Misschien breekt dat ons nu zuur op"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Ontgoocheling bij 'Malinwa': "Misschien breekt dat ons nu zuur op"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen is de laatste wedstrijd aan een mindere periode bezig. Er werd slechts één punt uit drie wedstrijden gepuurd. Te weinig om die gegeerde finale van play-off 2 te halen. Mats Rits weet waar het schoentje knelt.

"Ze hebben verdiend gewonnen", bekent Mats Rits. "Zeker de eerste 25 minuten hebben we goed meegevoetbald en enkele kansen gehad. Maar we moeten eerlijk zijn: Standard was te sterk. Colin heeft ons enkele keren goed rechtgehouden. Spijtig van die bal op de lat, anders kregen we misschien nog een wedstrijd."

Waar we voor bekend staan, compact spelen en hoog drukken, dat was er niet meer bij"

Toch was KV Mechelen ver van hun beste niveau. "We waren minder scherp dan anders en dat geeft Standard vertrouwen. We hebben geprobeerd, maar het was vandaag te weinig. Er was te weinig scherpte. Waar we voor bekend staan, compact spelen en hoog drukken, dat was er niet meer bij."

"Misschien speelt de vermoeidheid ook parten. We zijn al elke wedstrijd tot het gaatje moeten gaan voor die overwinning. Misschien breekt dat ons nu zuur op. Er zijn nog twee matchen, tegen Union moeten we echt nog iets rechtzetten. Hopelijk kunnen we nog iets aan de fans laten zien in die (mogelijk) laatste thuismatch", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties