Gent-speler laat zelf de deur op een kier: "Ik kan ook nog bij AA Gent blijven"

Redactie
| 4 reacties
Gent-speler laat zelf de deur op een kier: "Ik kan ook nog bij AA Gent blijven"
Foto: © Photonews

Thomas Foket heeft nog een contract van één seizoen bij AA Gent en wil niet meer bijtekenen. Daar is al heel wat over te doen geweest, maar zelf zegt dat rechtsachter dat niet zo goed te begrijpen. "Het kan nog altijd dat ik blijf."

Foket geeft meer uitleg in S/V Magazine. "Mijn contract loopt nog tot 2018 en ik koos ervoor om niet bij te tekenen tot 2019. Eerlijk gezegd begrijp ik al die commotie daarrond niet zo goed. Ik trek er mij ook niet al te veel van aan. Het voorstel ligt er nog altijd, dus ik kan ook nog bij AA Gent blijven. Ik wil ook niks liever dan dat de club een heel goede prijs krijgt voor mij. We streven allebei naar zekerheid."

Al geloven we daar niet te veel van. Foket zal deze zomer wel een transfer maken, maar natuurlijk wil hij geen deuren dichtslaan. "Het is toch ook niet verkeerd open te staan voor een sportief en financieel voorstel? Voor Sven Kums en Laurent Depoitre was het een geval van nu of nooit, die trein zou op hun leeftijd maar één keer passeren. Bij mij is dat niet het geval. In principe heb ik meer tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties