Reactie Enkele maanden geleden door Jankovic uit de kern gezet, maar 19-jarige Standard-aanvaller heeft eerste goal beet: "Veel professioneler geworden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Beveren
| 9 reacties
Enkele maanden geleden door Jankovic uit de kern gezet, maar 19-jarige Standard-aanvaller heeft eerste goal beet: "Veel professioneler geworden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard-aanvaller Ryan Mmaee mocht voor de tweede wedstrijd op rij proeven van een basisplek. En met succes. De youngster maakte tegen Waasland-Beveren zijn eerste profdoelpunt na een prima wedstrijd.

Standard won met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. De 19-jarige Mmaee nam de tweede goal voor zijn rekening. Opvallend, want enkele maanden geleden werd hij door ex-coach Aleksandar Jankovic nog naar de C-kern gestuurd.

"Er zijn niet zoveel dingen veranderd, maar ik ben wel heel wat professioneler geworden", zegt de aanvaller. "Ik doe er nu alles voor. Ik voel me dan ook goed en werk ook hard buiten de trainingen. Daar pluk ik nu de vruchten van."

Toekomst

Waar zijn toekomst ligt, dat weet Mmaee nog niet. "Daar hebben we nog niet over gesproken, maar ik zit hier goed. Ik hoop dat ik volgend seizoen titularis kan worden. Ik heb punten gescoord na een moeilijke periode, maar twee goede wedstrijden is nog niet voldoende", beseft Mmaee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties