Hoe zit het met Coopman & co? "Maak daar geen geheim van"

Hoe zit het met Coopman & co? "Maak daar geen geheim van"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem gaat ook volgend seizoen door met Francky Dury als oefenmeester. En dus is de vraag met welke spelers ze dat zullen doen. Enkele huurspelers zouden wat Dury betreft mogen blijven. Maar ...

De gesprekken rondom Coopman waren tijdens het seizoen al een tijdje bezig tussen Zulte Waregem en Club Brugge. “Ik maak er geen geheim van dat ik hem er graag nog zou bij hebben volgend seizoen. Hij geeft zich altijd op training, kan op zowel de 7, 11 als 10 uit de voeten en ontplooit zich heel goed.”

“Nu moet hij nog aan zijn statistieken werken. Goals en assists, dat is waarmee de mensen op die positie hun waarde zien stijgen. Daarin moet hij stappen zetten, dan mag hij basisplaatsen ambiëren", klonk het bij Dury vlak voor het einde van het seizoen. Club Brugge wil hem bij het begin van de voorbereiding in de rangen, maar er wordt mogelijk nog gesproken.

En dan zijn er nog Gueye en Marrone, respectievelijk van Hannover en Juventus. “Gueye? Als hij speelt zoals tegen Anderlecht en scoort zoals tegen Oostende, dan gaat het een heel grote worden. We gaan zeker praten met Hannover over een verlengd verblijf bij ons. En Marrone is een uitstekende voetballer. Hij brengt rust aan de bal, kan verdedigen in de kleine ruimte en is strategisch erg goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties