Steekt Youri Tielemans Axel Witsel definitief voorbij na zijn transfer naar Monaco? De routinier van de Rode Duivels reageert

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Tubeke
| 20 reacties
Steekt Youri Tielemans Axel Witsel definitief voorbij na zijn transfer naar Monaco? De routinier van de Rode Duivels reageert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Witsel werd maandag tegen Tsjechië nog gespaard, waardoor Youri Tielemans zijn tweede basisplaats vierde bij de Rode Duivels. Voelt Witsel steeds meer de hete adem van de 20-jarige concurrent die naar AS Monaco trekt?

"Daar maak ik me geen zorgen over", liet Witsel woensdag op het dagelijkse persmoment van de Duivels optekenen. "De concurrentie maakt deel uit van het voetbal en was altijd al groot bij de nationale ploeg, op welke positie dan ook."

"Ik heb Tielemans altijd bewonderd voor zijn manier van spelen

Meer nog, de voormalige middenvelder van Standard, Benfica en Zenit sprak met lof over zijn concurrent. "Ik heb Tielemans altijd bewonderd voor zijn eenvoudige manier van spelen. Hij maakte de juiste keuze door bij Monaco te tekenen, een ideale club om zich verder te ontwikkelen. Er wacht hem een mooie toekomst."

Met de Franse landskampioen treedt Tielemans volgend seizoen aan in de Champions League. En dus zal de het voormalige goudklompje van Anderlecht nog meer in de picture staan. "Ik ben nu 28, met mijn ervaring kan ik de nationale ploeg nog heel wat bijbrengen", zette Witsel tot slot zijn eigen troeven in de verf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties