Oude bekende laat alle opties open: "Mijn manager kreeg aanbiedingen uit Estland, Zweden en Polen, maar het kan evengoed België worden"

Redactie
| 0 reacties
Oude bekende laat alle opties open: "Mijn manager kreeg aanbiedingen uit Estland, Zweden en Polen, maar het kan evengoed België worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij speelde in België onder meer voor Club Brugge, Standard en Tubize, maar is met het oog op volgend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging. We hebben het over Alexandre Jansen da Silva (30), die tot voor kort aan de slag was bij het Estse Nomme Kalju.

De Belg met Braziliaanse roots was één seizoen aan de slag in Estland. Toen het seizoen er was afgelopen, speelde hij nog even bij de West-Vlaamse club KVK Westhoek. Daar speelt ook zijn broer Alandson.

“Trainer Hugo Vandenheede belde mij om het behoud te helpen verzekeren. We slaagden in die opdracht, want we konden ons op de laatste speeldag redden. Ik had gehoopt hogerop aan de slag te kunnen, maar Westhoek was een mooie tussentijdse oplossing”, zegt Jansen da Silva in Krant van West-Vlaanderen.”

Aanbiedingen

“Ik heb nog geen idee waar ik komend seizoen aan de slag zal gaan. Mijn manager kreeg aanbiedingen uit onder meer Estland, Zweden en Polen, maar het kan evengoed België worden. Binnen een tweetal weken wil ik beslissen”, besluit de verdediger.

Alexandre Jansen da Silva speelde tijdens zijn carrière onder meer nog voor Club Brugge, Standard, Tubize, Oudenaarde en Kapellen. Doorbreken op het hoogste niveau in België zat er - ondanks het vele talent - niet in.

Alexandre Jansen da Silva (uiterst rechts) tijdens zijn periode bij Standard.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties