Wat is Antwerp van plan met het leger spelers van Patrick De Koster? "Ik neem een afwachtende houding aan, maar..."
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 20 reacties

Royal Antwerp FC laat mogelijk tal van jongens vertrekken

Wat is Antwerp van plan met het leger spelers van Patrick De Koster? "Ik neem een afwachtende houding aan, maar..."
Foto: © photonews

Het seizoen kan voor Royal Antwerp FC nu echt beginnen. Met Luciano D'Onofrio is er een nieuwe sportief directeur. En afgelopen vrijdag landde ook nieuwbakken T1 Laszlo Bölöni op de Bosuil.

De 64-jarige Roemeen zal de kern van Antwerp snel doorlichten om te zien welke transfers noodzakelijk zijn in verhouding tot de ambities. Of alle jongens die vorig jaar de promotie naar de Jupiler Pro League bewerkstelligden in dat verhaal passen, is natuurlijk de vraag.

Mogelijk ligt er veel werk op de plank voor Patrick De Koster. De manager van Kevin De Bruyne heeft een leger spelers bij de Great Old rondlopen. Nicaise Kudimbana, Steve Colpaert, Maxime Biset, Jouri Dequevy en Faris Haroun zijn zowat de bekendste namen.

Ik verwacht een telefoontje om met de nieuwe directie rond de tafel te gaan zitten

Patrick De Koster

Momenteel weet ik nog niet wat Antwerp met zijn spelers van plan is", vertelt De Koster in gesprek met Voetbalkrant.com. "Al onze jongens liggen nog onder contract, ik neem dus een afwachtende houding aan."

"Hoe langer zij wachten, hoe groter het risico dat er niet tijdig een oplossing uit de bus valt. Ik verwacht dus een telefoontje om met de nieuwe directie rond de tafel te gaan zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties