Transferdrukte bij Mechelen op komst: 'Snel twee inkomende transfers', drie anderen kunnen en mogen weg

Redactie
| 57 reacties
Transferdrukte bij Mechelen op komst: 'Snel twee inkomende transfers', drie anderen kunnen en mogen weg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Achter de Kazerne bleef het tot op heden vrij stil wat betreft transfers. Diverse spelers mogen weg, aan inkomende zijde kwam er ook nog niets binnen. Maar daar zal snel verandering in komen.

Sportief Directeur bij KV Mechelen Rik Vande Velde kondigde het op de kick-off zondag nog aan bij RTV: "De komende twee weken zullen we meermaals wel in het nieuws komen met transfers." En hij lijkt woord te kunnen houden, want Malinwa schuift (eindelijk) dichterbij in enkele heikele dossiers. Met name voorin heeft het nog wat stootkracht nodig.

Andy Kawaya werd maandag uitvoerig medisch getest, op dinsdag gaan die testen verder en later op de week kan hij een contract tekenen. Ondertussen is Mechelen volgens Het Nieuwsblad ook dichterbij een akkoord gekomen met Nicklas Pedersen, die donderdag zijn medische testen zal ondergaan en ook met de technische staf zal spreken. Malinwa hoopt beide dossiers zo snel mogelijk af te ronden.

Uitgaand wil het nog steeds af van flink wat spelers. Nicolas Verdier zou daarbij naar Eupen kunnen, want bij Mechelen lijkt hij op niet te veel kansen meer te moeten rekenen. Ook voor Schouterden en Paulussen is er interesse genoeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties