"MPH raadde me aan bij Mannaert, maar ik kon toch niet naar Club Brugge?"

Redactie
| 19 reacties
"MPH raadde me aan bij Mannaert, maar ik kon toch niet naar Club Brugge?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge dacht een tijdje terug aan Miguel Van Damme als nieuwe keeper op Jan Breydel, maar hij verkoos uiteindelijk bij die andere ploeg uit Brugge te blijven. Nu legt hij uit waarom.

Doelman Miguel Van Damme moest een ideale back-up worden bij Club Brugge, maar de goalie besloot uiteindelijk bij Cercle te blijven. "Mijn manager stuurde me dat er meer dan concrete interesse van Club Brugge was. Een sms waar ik even van moest bekomen", klinkt het nu in Het Nieuwsblad.

Van Damme maakte met Cercle indruk op Michel Preud'homme in de derby tegen Club Brugge in de beker, seizoen 2015-2016

"Een tijdje geleden was ik nog zo doodop dat ik de trap niet op kon door alle chemokuren, nu stond ik in de belangstelling van Club Brugge. Ik dacht even dat ik een sociaal projectje was, maar het kwam tot een gemeend gesprek met Vincent Mannaert. Het was op aanraden van Michel Preud'homme nota bene ..."

Toch ging hij uiteindelijk niet naar blauw-zwart: "Het was een heel mooi verhaal, maar het blijft natuurlijk de grote rivaal. Daar kon ik toch niet naartoe? De Vereniging deed ook een voorstel en zij hadden me gelanceerd én me hard gesteund tijdens mijn ziekte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties