OHL-coach van Wijk wil zich op déze posities versterken: "Dat is nodig als je de ambitie wil waarmaken"

OHL-coach van Wijk wil zich op déze posities versterken: "Dat is nodig als je de ambitie wil waarmaken"
Foto: © Photonews

Oud-Heverlee Leuven was dinsdagavond de baas van KV Mechelen met een overtuigende 4-2 uitslag. Maar moet gezegd worden: beide teams waren helemaal niet compleet en speelden in de tweede helft met hun beloften. Bij OHL zal er volgens Dennis van Wijk zeker inkomend nog wat moeten bijkomen.

De OHL-coach liet al verstaan dat hij slechts één verdedigende middenvelder (Le Postollec, red.) ter beschikking had voor het duel tegen KV Mechelen. Maar ook op de backs moet er nog wat bij. De naam van Laurens Paulussen wordt aan Den Dreef genoemd, al wil van Wijk niet over namen spreken.

"Paulussen? Er zijn veel opties, maar er moet zeker een rechtsback bij. Net als een linksback", aldus de Nederlander. Opvallend: Paulussen mag weg bij Malinwa, maar de rechtsachter zat in tegenstelling tot andere oefenduels niet in de selectie van Yannick Ferrera voor de oefenpot tegen ... uitgerekend OHL.

Méér nodig

Maar dat is nog niet voldoende voor van Wijk. "Eigenlijk moet er nog heel veel bijkomen in mijn ogen. Of we dat gaan krijgen, weet ik natuurlijk niet", lacht hij. "Maar dat is wél nodig als je ambitie wilt proberen waar te maken", besluit de OHL-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties