Hij wist én krijgt wat hij wil: Karel Geraerts zei 'neen' tegen het trainerschap bij Antwerp, maar gaat nu aan de slag bij club uit play-off 1

Hij wist én krijgt wat hij wil: Karel Geraerts zei 'neen' tegen het trainerschap bij Antwerp, maar gaat nu aan de slag bij club uit play-off 1
Foto: © photonews

Karel Geraerts stopte nog niet zolang geleden als actief voetballer en had een duidelijk idee over wat hij wilde na zijn carrière. En hij krijgt nu exact wat hij wilde.

Geraerts gaat aan de slag bij KV Oostende als Sportief Coördinator. Dat hebben de Kustboys laten weten via hun webstek. "Dat betekent concreet dat hij de rechterhand wordt van Sportief Directeur Luc Devroe en zal instaan voor de persoonlijke begeleiding van spelers", klinkt het.

Afgelopen winter kon Geraerts nog T2 worden naast Wim De Decker bij Antwerp, maar hij weigerde dat toen omdat hij zichzelf niet meteen als een T2 ziet. Hij droomde toen al van een andere functie.

"Stel dat iemand als Luc Devroe bij een groeiende club als KV Oostende zegt dat ik met hem kan meelopen, dat zou voor mij de ideale leerschool zijn. Maar ik sta open voor aanbiedingen van eender wie. ik wil vooral geen overhaaste keuze maken, enkel een goede", klonk het toen in Het Nieuwsblad.

En zo krijgt Geraerts - die als speler bij onder meer Club Brugge, Standard, OH Leuven, Lokeren en Charleroi speelde - misschien wel zijn droomjob aangeboden. En die kon hij dan ook niet weigeren. "Het kriebelde opnieuw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties