Lukebakio is een andere jongen geworden: "Mijnheer Van Holsbeeck had gelijk"

Redactie
| 18 reacties
Lukebakio is een andere jongen geworden: "Mijnheer Van Holsbeeck had gelijk"
Foto: © Photonews

Er blijft niet veel over bij Anderlecht van al die jeugdspelers die zo opgehemeld werden. Een gebrek aan mentaliteit, zo klonk het in Neerpede. Eén van de ergsten heeft de boodschap begrepen en doet er alles aan om toch te slagen in de voetbalwereld.

Dodi Lukebakio werd uitgeleend aan Charleroi omdat René Weiler hem nog niet klaar vond. Herman Van Holsbeeck gaf na het seizoen een sneer dat de club niet meer zou investeren in talent zonder mentaliteit. "Mijnheer Van Holsbeeck had gelijk. Ik erken mijn fouten. Als je naast het veld geen prof bent, laat zich dat onvermijdelijk ook tussen de lijnen zien. Dat besef ik nu", klinkt het bij Dodi in HLN.

En Lukebakio zegt niet zomaar iets om stroop aan de mond te smeren. Hij doet er alles aan. "Ik werk nu samen met Godson management, die werken aan de omkadering voor jonge voetballers. Ik heb veel aan hen te danken. Kijk: mijn ouders zijn fantastische mensen en hebben altijd het beste met mij voorgehad."

Mijn ouders konden niet weten wat het beste voor mij was

"Maar zij wisten niet hoe het eraan toe gaat in de voetbalwereld. Zij kónden niet weten wat het beste voor mij was, hoe ze me optimaal moesten begeleiden. Nu werk ik samen met mensen die ervaring hebben. Dankzij hen zet ik de stappen die nodig zijn om op termijn te kunnen slagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties