Nog drie overbodige spelers van Antwerp bijna onderdak

Redactie
| 15 reacties
Nog drie overbodige spelers van Antwerp bijna onderdak
Foto: © Photonews

Antwerp wil scheiden van heel wat spelers, daaronder ook verschillende jongens die bij manager Patrick De Koster onder contract staan. Maar hij had goed nieuws te melden voor zijn cliënten.

Dimitri Daeseleire heeft hij al bij OH Leuven kunnen stallen, maar met Maxime Biset, Nicaise Kudimbana en Steve Colpaert heeft hij er nog drie die moeten vertrekken van Laszlo Bölöni. Voor Kudimbana zit er vandaag al een oplossing aan te komen. Hij wordt verkocht aan Union Saint-Gilloise.

"Ik heb goede gesprekken met de Brusselaars achter de rug. Mogelijk kan de zaak - definitieve transfer, geen huur - donderdag beklonken worden. Kudi is Brusselaar, kan naar zijn ex-club en de mensen staan open voor een eventuele komst", klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

Moeilijk voor Colpaert

De Koster blijft nog vaag over de toekomst van de twee anderen. "We zijn bezig met een piste voor Biset, maar voor ­Colpaert ligt het moeilijker omdat hij een van de boegbeelden was van het nieuwe project dat Antwerp twee seizoenen geleden voorstelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties