OFFICIEEL: Vandaag 18 en onmiddellijk eerste contract bij Lokeren: "Dit is een enorme stap"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

Juan Pablo Torres kreeg vandaag een contract voor drie seizoenen bij Lokeren

OFFICIEEL: Vandaag 18 en onmiddellijk eerste contract bij Lokeren: "Dit is een enorme stap"
Foto: © photonews

Juan Pablo Torres zit al een tijdje bij Lokeren, maar voor zijn 18de mocht de Amerikaan met Colombiaanse roots geen contract tekenen. Vandaag verjaarde hij en Lokeren twijfelde geen moment om hem voor drie jaar vast te leggen, met optie op nog een bijkomend seizoen.

Juan Pablo Torres is een Amerikaan met Colombiaanse roots. Hij is afkomstig van Alabama, Texas. Daar kreeg hij ook zijn voetbalopleiding aan een van de vele academies die er bestaan. Als 16-jarige maakte hij voor het eerst deel uit van de Amerikaanse nationale ploeg.

In april van dit jaar kwam de centrale middenvelder al eens kortstondig testen op Daknam. Omdat die test positief verliep, kreeg hij de kans zich tijdens de voorbije voorbereiding aan te passen aan het Europese niveau. Hij maakte overigens ook een goede indruk tijdens een paar oefenwedstrijden.

Zo snel mogelijk aanpassen

"Het is natuurlijk een enorme stap, op alle vlak. Maar ik wil het echt waarmaken als voetballer en dan is Europa toch een nuttige stap. Ik doe er alles aan om me zo snel mogelijk aan te passen aan het leven hier in het algemeen, het voetbal in het bijzonder. Ik ben trots dat ik mij nu speler van Sporting Lokeren mag noemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties