Weiler geeft zijn mening over het keepersprobleem bij Anderlecht (en dan vooral over Svilar en Roef)

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 45 reacties
Weiler geeft zijn mening over het keepersprobleem bij Anderlecht (en dan vooral over Svilar en Roef)

René Weiler bevestigde vandaag dat Davy Roef tot nader order zijn tweede doelman is. Maar hij zit met een moeilijke situatie met die vier doelmannen. Voor Mile Svilar heeft hij alvast één goeie raad: "Ik wil hem bij de volwassenen zien spelen."

De doelmannenkwestie houdt Anderlecht voorlopig wat in zijn greep. Mile Svilar wil spelen, Davy Roef wil spelen, Matz Sels wil spelen en Boeckx... Davy Roef staat momenteel tweede in de pikorde, maar wil ook nog weg... "Ik heb nooit gezegd dat hij geen goeie doelman is hé", aldus Weiler.

"Hij is nog jong en miste ervaring. Maar hij heeft die opgedaan in het buitenland, ook zonder te spelen. Maar eigenlijk spreek ik niet graag over eerste, tweede, derde, vierde doelman. We hebben er vier goeie..."

Roef? Ik heb nooit gezegd dat hij geen goeie doelman is

Maar één van de grote talenten, Mile Svilar, dreigt wel te vertrekken nu. Weiler heeft het wat moeilijk met al wat er rond hem gebeurt en daardoor moest hij een stapje terugzetten. "Ik vind het moeilijk om over te spreken. Hij is nog héél jong en moet stappen zetten."

"Hij moet nu bij de volwassenen gaan voetballen om dat te doen. En dan zou het voor mij interessant zijn om te zien en te beoordelen hoever hij staat. Dat is de volgende stap die hij moet zetten. Maar het is niet aan mij om te beslissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties