Reactie Vanhaezebrouck opvallend positief na nederlaag tegen Antwerp: "Dit sterkt mijn overtuiging dat we hieruit geraken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 8 reacties
Vanhaezebrouck opvallend positief na nederlaag tegen Antwerp: "Dit sterkt mijn overtuiging dat we hieruit geraken"
Foto: © photonews

Na de nederlaag tegen Antwerp en dus de nul op zes in de Gentse seizoensstart, verkoos Hein Vanhaezebrouck het zalven boven het slaan. Hij zag bemoedigende zaken in het verlies.

Zijn spelers nog dieper de put induwen had geen zin, dus koos hij om de positieve punten aan te halen achteraf. "Eerst en vooral denk ik dat we een heel andere match gespeeld hebben dan de vorige twee (in Altach en Sint-Truiden", aldus Vanhaezebrouck.

"Dit was een betere match, met meer overgave en veel drive naar voren toe. Bovendien hielden we de controle over bijna de volledige wedstrijd. Het resultaat is negatief, maar deze keer kunnen we niet zeggen dat de spelers er niet voor gegaan zijn."

We kunnen deze keer niet zeggen dat de spelers er niet voor gegaan zijn

Alles viel wel in duigen met de dwaze tegengoal. "We mochten natuurlijk niet op achterstand komen, dat hebben we aan onszelf te danken." Maar Hein bleef positief. "Ik heb een heel ander team gezien. Dit sterkt mij in de overtuiging dat we hier gaan uit geraken."

De slechte start wil wel zeggen dat de Buffalo's nu al moeten achtervolgen. "We moeten nu wel punten pakken op plaatsen waar we ze niet zouden moeten halen. Maar nu al paniek zaaien, dat is na deze prestatie niet nodig."

Bekijk hieronder de reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties