Anderlecht onderzoekt optie Svilar (maar de vraag is of het kan)

Anderlecht onderzoekt optie Svilar (maar de vraag is of het kan)

Het zit muurvast, het dossier rond de doelmannen van Anderlecht. En alles hangt af van wat er met Mile Svilar gaat gebeuren. Anderlecht is helemaal niet van plan om hem definitief te laten vertrekken. Dat is pas de laatste optie, maar ze onderzoeken eerst alle andere.

Mile Svilar wil weg, definitief zelfs omdat hij wil spelen en dacht dat hij dit seizoen volop zijn kans ging krijgen bij Anderlecht. Niets is minder waar en door de situatie is Svilar momenteel zelfs derde (en als Boeckx terugkeert vierde) doelman. Anderlecht heeft een vraagprijs van vijf miljoen euro op zijn hoofd geplakt, met een serieus doorverkooppercentage.

Dat schrikt de meeste clubs wel af en nu onderzoekt paars-wit of het zijn contract eenzijdig kan verlengen. Dat loopt af in 2018 en dus zouden de Brusselaars nu moeten cashen. Ze vragen - maar krijgen geen - geduld van de entourage van Svilar.

Roef slachtoffer

En dat heeft ook zijn weerslag op Davy Roef, die pas weg mag als er een oplossing gevonden is voor Svilar. Maar voor hem zijn de opties werkelijk klein aan het worden aangezien elke club al een eerste doelman voor handen heeft. En bijkomend probleem: elke club vraagt ook een aankoopoptie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties