Milicevic over de Gentse 'crisis': "Als we deze match tien keer opnieuw spelen..."
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 42 reacties

Danijel Milicevic reageert op de Gentse malaise

Milicevic over de Gentse 'crisis': "Als we deze match tien keer opnieuw spelen..."
Foto: © photonews

Danijel Milicevic speelde tegen Antwerp opnieuw een rij hoger, maar ook hij kon de nederlaag tegen de promovendus niet afwenden.

"Dit kan gebeuren in het voetbal. Soms heb je periodes waarin elke fout afgestraft wordt", aldus Milicevic over de huidige malaise bij AA Gent. "Tegen Antwerp gaven we immers amper iets weg."

"Alles wat kan misgaan, loopt momenteel mis. Ik hoop dat dit snel keert." Al zag hij ook de positieve zaken. "Iedereen was vandaag tegen honderd procent aan het verdedigen én aanvallen. We hadden gewoon pech."

Vorig seizoen brachten we onszelf ook vaak in de problemen, dat moet veranderen

Vooral bij de tegengoal, waarbij Esiti de bal zomaar in de voeten van Jaadi speelde. "Die individuele fouten betalen we cash, dat is allang het geval. Ook vorig seizoen brachten we onszelf daardoor in de problemen, dat moet veranderen."

"Dit is zwaar om dragen, vooral mentaal." Al wou hij het woord crisis niet helemaal in de mond nemen. "Als je de resultaten bekijkt wel. Als je deze match tien keer opnieuw speelt, denk ik niet dat we hem vaak gaan verliezen. Ze hadden maar twee kansen."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties