Twee jaar amper gespeeld, maar nu komen zelfs Rode Duivels ter sprake: "Niets is onrealistisch"

Twee jaar amper gespeeld, maar nu komen zelfs Rode Duivels ter sprake: "Niets is onrealistisch"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly is terug in België en heeft zijn eerste match voor Moeskroen gespeeld. Van de 12 kilo die hij te veel meetorste, is niks meer te zien. De 31-jarige doelman is gemotiveerd om te laten zien dat hij nog niets van zijn kwaliteiten verloren is.

Bailly, ooit nog doelman bij de Rode Duivels, speelde niet veel bij Celtic. Spijt heeft hij echter niet: "Niemand kan me dit palmares afpakken", zegt hij in S/V Magazine. "Ik nam een risico, dat klopt. De kans bestond dat ik geen ploeg meer zou vinden. Uiteindelijk toonden meerdere clubs interesse en moest ik kiezen."

"In het buitenland kon ik meer verdienen dan bij Excel Mouscron, maar ik verkoos voor 5000 euro minder dicht bij mijn familie te zijn. Alleen voor een geweldig financieel aanbod uit China of zo had ik een nieuw buitenlands avontuur zien zitten. Bij Moeskroen, in een competitie die ik ken, wil ik bewijzen dat ik niet bij Celtic Glasgow zat voor mijn mooie ogen."

Rode Duivels

En de ambitie is met de jaren niet minder geworden. Zelfs de Rode Duivels komen ter sprake. "In het voetbal is niets onrealistisch, maar ik besef dat ik 31 jaar ben en dat er jongere kerels staan te drummen om derde doelman te worden achter Thibaut Courtois en Simon Mignolet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties