Transfergeruchten 22/08: Anderlecht krijgt bijlange geen 5 miljoen en Belgische coach op weg naar exotische bestemming
Redactie
| 3 reacties

Alle transfers en transfergeruchten in een handig overzicht

Transfergeruchten 22/08: Anderlecht krijgt bijlange geen 5 miljoen en Belgische coach op weg naar exotische bestemming
Foto: © Photonews

Het is augustus en dat wil zeggen: de laatste maand dat clubs zomertransfers kunnen realiseren. De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten iedere dag alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

  • Anderlecht ziet deze week waarschijnlijk ook Mile Svilar vertrekken. Portugese bronnen maken gewag van een overgang naar Benfica, maar niet voor de gevraagde vijf miljoen. Twee miljoen zou paars-wit nog vangen.

  • Nog bij Anderlecht zit Dendoncker nog steeds met een transfer in zijn hoofd. De Brusselaars willen wel eens horen wat Atlético Madrid wil bieden, want daar mag hij toch niet spelen tot Nieuwjaar door het transferverbod.

  • Een nieuwe dag, een nieuw hoofdstuk in de 'saga Mbappé'. PSG zou nu willen doordrukken met 140 miljoen plus de Braziliaan Lucas Moura een jaartje naar Monaco.

  • Franky Vercauteren lijkt op weg naar het Egyptische Zamalek, zoals we u vorige week al meldden. Na een goed gesprek met het bestuur is hij de topkandidaat.

  • Eupen en Kortrijk zien wel iets in José Naranjo van Genk. De Spaanse spits mag op huurbasis weg.

  • Tuur Dierckx kan dan weer naar Waasland-Beveren. Maar om hem te kopen, lijkt hij iets te duur. Een uitleenbeurt ziet Antwerp dan weer niet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties