Vanderhaeghe stelt ambities bij voor KVO: "We zijn niet dood, maar moeten dáár niet meer over praten"

Vanderhaeghe stelt ambities bij voor KVO: "We zijn niet dood, maar moeten dáár niet meer over praten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende moest tegen Antwerp een nieuwe tik verwerken met een 3-4 nederlaag. De spelers zaten diep, coach Yves Vanderhaeghe was ook zichtbaar ontgoocheld op de persconferentie achteraf.

Een 0 op 15 is natuurlijk nooit goed. "Het was een spectaculaire wedstrijd, maar we wilden vooral punten pakken en dat is niet gelukt. Een zware domper is het, al hebben we getoond dat we niet dood zijn", aldus Yves Vanderhaeghe.

"We hebben in de eerste helft goed voetbal gebracht. De bal goed tussen de lijnen gebracht. We kwamen op voorsprong en toen dacht ik dat het moeilijkste achter de rug was, maar in een gekke tweede helft krijgen we vier goals tegen. Dat is van het goede teveel."

"Ik wil mezelf niet verdedigen, maar deze wedstrijd hebben we gezien dat Oostende wél nog kan voetballen. We zijn niet dood. Ik voel geen druk, ik wil heel graag winnen en ben altijd al een slechte verliezer geweest", wil hij niet weten van druk op zijn persoon na de 0 op 15.

Toch stelt hij de ambities van de Kustboys wel al wat bij: "Ik denk niet dat we nog over play-off 1 moeten spreken op dit moment. Ik heb de ambities al bijgesteld, ja. Het is nu vooral zaak om van die nul weg te komen, zo snel mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties