Charme-offensief Frutos: Meteen heel wat beloften op training en "De enige druk die ik voel? Ik wil de supporters niet ontgoochelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Neerpede
| 48 reacties

Nicolas Frutos is de nieuwe coach van Anderlecht en wil de banden met de supporters aanhalen

Charme-offensief Frutos: Meteen heel wat beloften op training en "De enige druk die ik voel? Ik wil de supporters niet ontgoochelen"

Vier weken krijgt Nicolas Frutos om zich te bewijzen om tot op het einde van het seizoen te mogen blijven als oefenmeester van Anderlecht. Druk? Die voelt hij op zich niet. Al is er een ding dat hij zeker niet wil doen, en dat is de fans ontgoochelen.

De banden met de supporters aanhalen? Het zal ook een van de taken zijn waar nieuwbakken coach Nicolas Frutos zich zal moeten van kwijten. Maar op zijn eerste persconferentie was hij alvast duidelijk richting de supporters.

"Dat is de enige druk die ik eigenlijk voel. Ik wil hen niet ontgoochelen en hoop dat ik dat niet gaat doen", aldus de Argentijnse trainer en ex-spits van Anderlecht. Meteen hoopt hij ook dat ze hem de komende weken echt gaan steunen.

Ik wil hen niet ontgoochelen

Want de manier waarop ze René Weiler uitjouwden in Kortrijk? Daar kon ook Frutos niet om lachen: "Neen, dat is niet het échte Anderlecht. René heeft ook veel goede dingen gedaan, dat verdiende hij niet. Maar ik wil mijn eigen accenten nu leggen en hopelijk heeft dat ook zijn invloed op het spel."

Op zijn eerste training als T1 van paars-wit liet Frutos meteen flink wat youngsters opdraven. Dat is wél een stijlbreuk met Weiler, die de jeugd niet liet meetrainen. Foulon, Dante, Denayer en nog enkele anderen kregen meteen hun kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties