Voor Mémé Tchité is de winnaar tussen Anderlecht en Standard al gekend: "Zij kunnen het zich niet veroorloven te verliezen""
Maarten Cattaert
| 0 reacties

Mémé Tchité denkt dat een zege tegen Standard het seizoen van Anderlecht zal lanceren

Voor Mémé Tchité is de winnaar tussen Anderlecht en Standard al gekend: "Zij kunnen het zich niet veroorloven te verliezen""
Foto: © photonews

Mémé Tchité speelde zowel bij de Rouches als bij paars-wit. In de wedstrijd tussen beide partijen ziet hij de thuisploeg de volle buit pakken.

Anderlecht en Standard, oftewel twee ploegen in een (mini-)crisis. Beide ploegen zitten in een negatieve spiraal momenteel en hebben nood aan de drie punten. Voor Mémé Tchité is het een uitgesloten zaak wie zegeviert vanavond: 'Op Anderlecht zet ik mijn geld in."

De ex-aanvaller van beide ploegen verklaart in La Capitale waarom: "Bij Standard is het te veel een knoeiboel tegenwoordig. Ze hebben niet echt een duidelijke speelstijl en geen echte doelpuntenmaker in hun rangen. Mpoku redt de meubelen een beetje, maar die kan natuurlijk niet alles doen. Het collectief van Anderlecht is beter. Zij zullen winnen!"

Winst kan voor een déclic zorgen en het seizoen van Anderlecht definitief lanceren -

Mémé Tchité

Anderlecht heeft het na de 0-3 nederlaag tegen Celtic moeilijk nu. Verliezen tegen de grote rivaal zou een kleine ramp zijn voor de Brusselaars. "Het zou de ultieme vernedering zijn. Dit is hun belangrijkste match. Ze kunnen het zich niet veroorloven deze te verliezen. Winst kan voor een déclic zorgen en hun seizoen definitief lanceren", aldus Tchité.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties