Vandenbempt: "Het zou een grote verrassing zijn als Vanhaezebrouck de komende dagen niet wordt voorgesteld bij Anderlecht"

Maarten Cattaert
| 4 reacties
Vandenbempt: "Het zou een grote verrassing zijn als Vanhaezebrouck de komende dagen niet wordt voorgesteld bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de officiële berichtgeving heeft Anderlecht Hein Vanhaezebrouck een voorstel gegeven waarover hij moet nadenken. Radioman Peter Vandenbempt denkt dat de ex-coach van AA Gent morgen de knoop zal doorhakken.

De topper tegen Standard om 18 uur wou Anderlecht bewust niet storen met de aanstelling van Vanhaezebrouck, mede omdat het de laatste wedstrijd is die Nicolas Frutos als T1 in goede banen moet leiden. Peter Vandenbempt zegt in De Zevende Dag morgen of overmorgen uitsluitsel te verwachten.

"Het kan goed zijn dat Vanhaezebrouck echt moet nadenken over het voorstel. Moet ik al zo snel na drie jaren heel intens trainen bij AA Gent meteen weer aan de slag bij Anderlecht, waar heel wat werk op de planken ligt?, zou geen onlogische gedachte zijn voor hem. Het zal in ieder geval een heel grote verrassing zijn als Vanhaezebrouck morgen of overmorgen niet wordt voorgesteld bij paars-wit", besluit Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties