Reportage ? Uniek: Hannes Van Der Bruggen ontmoet Engelse superfans: "Nog nooit meegemaakt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit De Pinte
| 0 reacties
? Uniek: Hannes Van Der Bruggen ontmoet Engelse superfans: "Nog nooit meegemaakt"
Foto: © SDG

Als Belgische voetballer vereerd worden door Engelse fans, het is normaal gezien enkel weggelegd voor de vele Belgen in de Premier League, maar ook Hannes Van Der Bruggen kan erover meepraten.

Greg Morrison en Nick Stopard werden immers verliefd op Gent en zijn Buffalo's tijdens een wedstrijd in play-off 2 tegen... Waasland-Beveren. De uitblinker in die match was niemand minder dan Hannes Van Der Bruggen. Lees hier nogmaals het verhaal van Greg en Nick.

Van Der Bruggen zelf was gecharmeerd door het verhaal en toen de twee Engelsen nog eens een trip naar Gent boekten, twijfelde hij niet om zijn Engelse fans te ontmoeten.

Brasserie Big Ben in De Pinte was het decor voor de gezellige namiddag. "Het was fantastisch om Hannes te ontmoeten", aldus Greg Morrison achteraf. "Het is echt een geweldige kerel."

De wetenschap dat Engelse voetbalsupporters je volgen, is toch speciaal

-Hannes Van Der Bruggen

De middenvelder, intussen bij KV Kortrijk, had voor elk van hen een gehandtekende schoen mee en nodigde het tweetal ook uit voor een wedstrijd van de Kerels in de toekomst.

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt", aldus Van Der Bruggen. "Dat Belgische fans je iets meer van nabij volgen, is normaal. Maar Engelsen? Dit was een heel leuke verrassing."

Bekijk hieronder de beelden van de ontmoeting. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties