Anthuenis verwacht veel van 2 sleutelpionnen in Anderlecht-Club: "Zij kunnen de smaakmakers van het topduel worden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Anthuenis verwacht veel van 2 sleutelpionnen in Anderlecht-Club: "Zij kunnen de smaakmakers van het topduel worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht en Club Brugge kijken elkaar zondag om 18 uur in de ogen. Beide topclubs zijn de gedoodverfde titelfavorieten, en dus is dit een gepaste krachtmeting halverwege de reguliere competitie.

Tijdens een topper is het altijd interessant om te zien welke sleutelpionnen zullen opstaan. Bij beide ploegen lopen namelijk enkele sterkhouders rond. "Dennis en Onyekuru kunnen straks de smaakmakers van het topduel worden", kijkt Aimé Anthuenis in De Zondag vooruit. "Het zijn twee snelle spelers met een goede dribbel."

De kloof tussen Anderlecht en Club bedraagt momenteel 9 punten. De landskampioen kan een zege dus goed gebruiken om in het spoor te blijven van de West-Vlaamse rivaal. En ook voor coach Hein Vanhaezebrouck is de driepunter in de topper welgekomen.

Kritische Anderlechtpubliek

"Voor hem zou dat deugd doen", gaat Anthuenis verder. "Hij beseft dat hij niet kan blijven herhalen dat hij tijd nodig heeft om een elftal te vormen. Het kritische Anderlechtpubliek verwacht een goede teamprestatie bekroond met de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties