Reactie Vanhaezebrouck niet tevreden: "Als je een match zo domineert, moet je winnen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 104 reacties
Vanhaezebrouck niet tevreden: "Als je een match zo domineert, moet je winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde een sterke tweede helft tegen Club Brugge en had daarin de betere en vooral de meeste kansen. Hein Vanhaezebrouck was het echter niet eens met de mening dat Club de eerste helft op punten gewonnen had.

Vanhaezebrouck zat meermaals met de handen in het haar. "Dit is een gemiste kans voor mij", liet hij weten. "We hebben ze in de tweede helft achteruit geduwd. En van al die kansen die we creëerden moest er minstens één binnen", vond hij.

"In de eerste helft domineerden we ook al, maar hadden zij ook nog kansen. Als je een wedstrijd zo domineert, moet je altijd winnen. Ik zag veel verbetering ten opzichte van de voorbije weken, maar na zo'n wedstrijd kan je niet tevreden zijn."

Als je zo dominant bent, moet je zelfs nog meer kansen creëren

Hein veranderde zijn opstelling en voerde een paar wissels door. "Ik hoopte dat een paar van die jongens voor het verschil zouden zorgen", doelde hij ook op Chipciu. "Maar het was Gerkens die onze gevaarlijkste man werd en bleef. Trouwens, als je zo dominant bent, moet je nog meer kansen creëren", ventileerde hij een mening die niet door iedereen gedeeld werd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties