Manchester United haalt nóg aanvallende versterking in januari

Redactie
Manchester United haalt nóg aanvallende versterking in januari
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Milinkovic-Savic - Stanciu - Croizet - Pelkas - Boakye - Moreira Romero - Sessegnon

Manchester United haalt nóg aanvallende versterking in januari

Mourinho blijft maar geld in zijn aanval pompen. In januari wil hij Ryan Sessegnon van Fulham halen en de club zou ook openstaan voor een tranfer.

De 17-jarige winger maakt furore in de Championship en wordt nu al een van Engelands grootste talenten genoemd.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/12

Thibault Moulin (ex-Beveren) flirtte al met Club Brugge, is het straks prijs?

Aan sterke en kwalitatieve middenvelders geen gebrek bij Club Brugge, maar wie weet halen ze er straks nog eentje bij. De Japanse revelatie Ryota Morioka van Waasland-Beveren is een interessante piste, maar hetzelfde geldt voor een andere speler met een Wase stempel: Thibault Moulin. (Lees meer)


PSV bereikt akkoord voor Argentijns supertalent

PSV en Velez Sarsfield hebben een akkoord bereikt voor de transfer van Maximiliano Romero, meldt De Telegraaf. De 18-jarige spits staat in Argentinië te boek als een gigantisch talent met een grote toekomst en daarom moet hij ook om en bij de tien miljoen euro kosten.


Anderlecht krijgt concurrentie uit Premier League

Eén van de grootste doelwitten voor Anderlecht is Richmond Boakye, de veelscorende spits van Rode Ster Belgrado. Maar volgens ESPN hebben Newcastle en West Bromwich, twee clubs met véél meer financiële middelen, zich ook gemeld.


Leko wil oude bekende naar Brugge halen

Club Brugge-trainer Ivan Leko denkt aan Dimitris Pelkas als mogelijke versterking in januari. Hij kent de aanvallende middenvelder van zijn tijd als assistent bij PAOK Saloniki. Pelkas zit aan vier goals in negen competitiewedstrijden en heeft een prijskaartje rond 1,5 miljoen euro.


Hallucinant: 'Mourinho heeft meer dan 100 miljoen euro veil voor ex-Genkie'

'José Mourinho wil meer dan 107 miljoen betalen voor Milinkovic-Savic'

Racing Genk is vaak de ideale springplank voor jonge spelers naar een grotere club en daar plukken de Limburgers ook vaak na de transfers nog de vruchten van. (Lees meer)


Yohan Croizet is bijna rond met het Amerikaanse Kansas City

KV Mechelen staat op het punt om de clubkassa nog wat te spijzen. Middenvelder Yohan Croizet trekt immers zo goed als zeker naar het Amerikaanse Kansas City. (Lees meer)


Nicolae Stanciu kan naar het Saoedische Al Hilal

Het lijkt erop dat de kern van Anderlecht er na de wintermercato heel anders zal uitzien dan ervoor. De roep om versterkingen is nog nooit zo groot geweest. En een aantal spelers zijn van plan hun biezen te pakken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties