Was domme uitsluiting de klap te veel voor dolende 'Teo'? "Of het nog in orde komt met hem, daar heb ik mijn twijfels over"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Was domme uitsluiting de klap te veel voor dolende 'Teo'? "Of het nog in orde komt met hem, daar heb ik mijn twijfels over"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar topschutter en kampioenenmaker, dit seizoen serieus op de dool. Wat is er toch aan de hand met Lukasz Teodorczyk? De Poolse scherpschutter, die dit jaar duidelijk zijn munitie kwijt is, blijft de incidenten opstapelen. Komt het nog wel goed met de krasselende aanvalsleider van Anderlecht?

Als we Jacky Mathijssen, gisteravond analist bij 'Play Sports', moeten geloven, ziet het er niet al te rooskleurig uit voor 'Teo': "Wat hij bij die penalty aan de hand heeft, is helemaal te gek hé. In zijn situatie is er één ding dat je moet voorkomen en dat is die tweede gele kaart pakken. Bij die penaltyfase zie je dat hij er ook nog eens zijn tweede voet naast zet, het is wel degelijk dom wat hij doet."

En dan was er nog die kopstoot tegen de kleedkamerdeur: "Ja dat kan je best buiten beeld doen. Hij moet dat gewoon doen weg van de camera's en als je het écht niet kunt laten - al kan je het best laten want het heeft toch totaal geen zin - en dan toch doet, doe het dan tenminste ergens waar niemand het kan zien. Het is een beetje tekenend, je zit al weken en maanden tegen jezelf te vechten en dan overkomt dat jou ook nog eens. Nota bene na een wekenlange schorsing die net achter de rug is. Dat komt allemaal een beetje samen en of het nog in orde komt met Teodorczyk, daar heb ik mijn twijfels over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties